Dejavnosti

Naš cilj je zagotavljati kakovostne storitve in strokovno izvedbo prevozov blaga, zato vozni park neprestano posodabljamo, obnavljamo in širimo.

Število vozil iz leta v leto povečujemo, že sedaj pa je na voljo dovolj vozil, da lahko zagotavljamo učinkovito izvedbo prevozov skladno z željami in potrebami naših strank. Naš vozni park obsega vozila MAN, DAF, …

  • Kombi 1,6 t nosilnost
  • Prevozi s tovornimi vozili do 3,5 t nosilnost
  • Prevozi s tovornimi vozili do 6,5 t nosilnost
  • Prevozi s tovornimi vozili do 14,8 t nosilnost
  • Prevozi s tovornimi vozili do 26 t nosilnost

Mednarodni prevozi

V mednarodnem transportu opravimo ali organiziramo prevoz v vse države Evropske unije. Naša primarna usmeritev pa obsega Avstrijo, Nemčijo, Italijo in Češko.

Na tedenskem nivoju imamo organizirane redne linije proti Linzu, Dunaju in Pragi. Za navedene relacije zbiramo delne naklade oziroma zbirnik po celotni Sloveniji.

Vozila so opremljena z navigacijsko opremo in spalno kabino za voznika, kar omogoča izvedbo daljših večdnevnih relacij. Za vsa vozila imamo sklenjeno tudi zavarovanje prevozniške odgovornosti za primer poškodovanja blaga.

Lokalni prevozi

Naše podjetje se že več kot dve desetletji ukvarja s prevozom najrazličnejšega blaga po slovenskem in širšem evropskem prostoru. Imamo moderen vozni park, saj smo vsa vozila v njem opremili s tehnologijo GPS sledenja, ki nam omogoča natančno lociranje pošiljke v vsakem trenutku.

Za prevoz težjega oz. večjega tovora uporabljamo tovornjake, priklopnike in polpriklopnike, za prevoz manjšega oz. lahkega tovora pa dostavne kombije.

Blago vsakodnevno razvažamo po vsej Sloveniji. Dogovorimo se lahko za različne oblike sodelovanja glede na želje in potrebe stranke.

Logistika in skladiščenje

Skladiščenje blaga je pomemben del logističnih storitev. Kvalitetno skladiščenje blaga predstavlja veliko odgovornost, saj med njim ne sme priti do spremembe kvalitete kamionskega ali drugega blaga. Skladiščenje obsega: prevzemanje in izdajanje blaga, varovanje blaga pred krajo, nadzorovanje pogojev, v katerih se blago nahaja (temperatura, vlaga,…), kontrolo stanja zalog, smotrno in urejeno razporeditev znotraj skladišča, prerazporejanje blaga in urejanje vse potrebne dokumentacije.

Naše podjetje dopolnjuje transportne storitve tudi s storitvami skladiščenja v lastnih poslovnih prostorih. Za vaše blago bo primerno poskrbljeno, saj se zavedamo odgovornosti, ki jo ta storitev prinaša. Ker želi vsaka stranka kar najbolj natančne informacije o stanju svojega blaga, uporabljamo za ta namen najnovejše informacijske in telekomunikacijske tehnologije.