O podjetju

VIZIJA

Postati ena izmed vodilnih logističnih družb v regiji, ki izvaja storitve ob skrbnem čuvanju narave in okolja v katerem živimo.

 

 

 

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je optimalno izvajanje logističnih storitev, s ciljem popolnega zadovoljstva kupcev.

 

 

 

 

 

ZAUPAJO NAM

 

 

ZGODOVINA

Podjetje AGRO MOBIL d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1996 in se ukvarja z notranjim in mednarodnim transportom. Po začetku z enim solo vozilom se je podjetje stalno razvijalo in trenutno naš vozni park obsega 15 sodobnih vozil, ki so opremljena z navigacijskimi sistemi, sistemi sledenja in mobilnimi telefoni. Naš vozni park sestavljajo vozila vseh velikosti, od kombi vozil kapacitete 5-ih euro paletnih mest do priklopnikov kapacitete 34 euro paletnih mest.

 

Za potrebe naročnikov razpolagamo s skladiščnimi prostori in lastnim parkiriščem za vozila. Rezultate dosegamo s trdim delom, vztrajnostjo in jasno določeno vizijo. Odlikuje nas sposobno hitrega prilagajanja, kar omogoča uspešno soočanje z novimi zahtevami trga na področjih notranjega in mednarodnega prevoza tovora. Kot organizator logističnih procesov s svojim delovanjem, pri danih omejitvah glede varnosti in hitrosti, znižujemo stroške, ki nastajajo med gibanjem blaga v prostoru in s tem povečujemo konkurenčno sposobnost.

 

Osnova našega delovanja temelji na načelih gospodarnega poslovanja in sloni na zdravih finančnih temeljih.