O podjetju

VIZIJA

Postati ena izmed vodilnih logističnih družb v regiji, ki izvaja storitve ob skrbnem čuvanju narave in okolja v katerem živimo.

 

 

 

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je optimalno izvajanje logističnih storitev, s ciljem popolnega zadovoljstva kupcev.

 

 

 

 

 

ZAUPAJO NAM

 

 

ZGODOVINA

Podjetje AGRO MOBIL d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1996 in se ukvarja z notranjim in mednarodnim transportom. Po začetku z enim solo vozilom se je podjetje stalno razvijalo in trenutno naš vozni park obsega 15 sodobnih vozil, ki so opremljena z navigacijskimi sistemi, sistemi sledenja in mobilnimi telefoni. Naš vozni park sestavljajo vozila vseh velikosti, od kombi vozil kapacitete 5-ih euro paletnih mest do priklopnikov kapacitete 34 euro paletnih mest.

 

Za potrebe naročnikov razpolagamo s skladiščnimi prostori in lastnim parkiriščem za vozila. Rezultate dosegamo s trdim delom, vztrajnostjo in jasno določeno vizijo. Odlikuje nas sposobno hitrega prilagajanja, kar omogoča uspešno soočanje z novimi zahtevami trga na področjih notranjega in mednarodnega prevoza tovora. Kot organizator logističnih procesov s svojim delovanjem, pri danih omejitvah glede varnosti in hitrosti, znižujemo stroške, ki nastajajo med gibanjem blaga v prostoru in s tem povečujemo konkurenčno sposobnost.

 

Osnova našega delovanja temelji na načelih gospodarnega poslovanja in sloni na zdravih finančnih temeljih. Kod dokaz za uspešno delo in dodaten motiv za nadaljnji razvoj in rast podjetja smo, v letih 2015, 2016, 2017 in 2018 prejeli certifikat bonitetne odličnosti Excellence SME.

 

agromobil-excellent-sme-slovenia

 

 

 

 

 

  • Excellent SME